poster

Informer

Informer

Revista | Croacia

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

Nova TV predstavlja novu zanimljivu emisiju koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme, no donosi priče i s područja mikro malih i srednjih poduzeća, novih tehnologija, ali i startup scene koja je unatrag nekoliko godina doživjela svoj veliki boom u Hrvatskoj. Urednica nove gospodarske emisije na Novoj TV je Gordana Gelenčer, novinarka s više od dvadeset godina novinarskog iskustva. Gordana se specijalizirala za teme s područja makroekonomije i financija kao što su tržište kapitala, BDP, monetarna politika i brojne druge.
Emisija Informer osim zanimljivih novinarskih reportaža o aktualnim društvenim i gospodarskim pitanjima Hrvatske, donosi i osvrte političkih predstavnika i ekonomskih stručnjaka donoseći priču iz svake perspektive. Tako prva epizoda donosi temu o HNB-u i mjerama kojima se olakšava odobravanje kredita poduzetnicima, no banke unatoč tome i dalje zadržavaju visok prag rizika i teže odobravaju takve kredite, a o svemu tome za Informer govore ekonomski stručnjaci, ali i sami poduzetnici. Kakva je klima u Hrvatskoj prisutna za razvoj ženskog poduzetništva te kako se može unaprijediti ova sfera, gledatelji mogu saznati na Novoj TV.

RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.