poster

Klon

EL CLON (2010)

Telenovela | Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 5.3/10
Opiniones de los usuarios: 9.1/10
(43 votos)

U suradnji s brazilskim 'Rede Globo', telenovelu 'Klon' (El clon) producirala je najpoznatija i najuspješnija američka tvornica telenovela Telemundo, iz čega se može iščitati da se radi o još jednoj vrhunskoj seriji. Izvršni producent Telemunda, Mark Santana nazvao je 'Klona' najambicioznijom telenovelom ikada snimljenom u povijesti televizije stoga možemo očekivati raskošnu scenografiju, najbolju kostimografiju, izvanredni scenarij i samo najpopularniji glumački ansambl. U glavnoj ulozi pojavljuje se Sandra Echeverría, poznata iz telenovele 'Marina' koju smo imali prilike gledati na RTL Televiziji. Glavnog protagonista Mauricia Ochmanna poznajemo iz telenovele 'Los Victorinos', u kojoj igra Victorina Moru, te iz 'Tajne čokolade', u kojoj se pojavljuje kao Fabian. U novoj seriji 'Klon' , Mauricio tumači čak tri lika - Lucasa Ferreru, Diega Ferreru i Daniela Ferreru. Osim Sandre i Mauricia, ostale uloge tumače poznati Daniel Lugo, kojeg se sjećamo kao doktora Armanda Rivere iz 'Drugog lica' te Saúl Lisazo, koji je skupio role u telenovelama 'Zemlja strasti', 'Ciganke' te 'Za tvoju ljubav'.

Remake brazilskog TV hita 'O Clone', 'Klon' je melodrama o zabranjenoj ljubavi te ljubavnom trokutu između Lucasa, njegovog klona te egzotične arapske ljepotice Jade, koja mora odlučiti između dvojice muškaraca. Lucas se zaljubljuje u Jade, ali par se rastaje, te nakon dva desetljeća, igrom slučaja ponovno pronalazi, ali tada Lucas susreće svog klona, koji je baš poput njega, ali dvadeset godina mlađi. Sada Jade mora izabrati između muškarca kojeg voli i onoga s kojim dijeli najljepša sjećanja.

183 epizode ove uzbudljive telenovele dodirnut će teme poput raznolikosti vjera, utjecaja modernog života na tradicionalne vjerske odgoje, kloniranja i čak rapačavanja droge. 'Klon' je snimljen na prelijepim lokacijama Maroka, Bliskog istoka i Miamija, a seriju je otkupilo dvadesetak televizijskih kuća u svijetu.

TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.