poster

Zehra

Kucuk Gelin (2013)

Drama | Turquía

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

Zehra je inteligentna četrnaestogodišnja djevojčica sa velikim planovima i nadanjima u budućnost. Njen život će se u potpunosti promijeniti kada shvati da će morati da ispuni davno dato obećanje svog oca i uda se za bogatog mladića kog nikada nije vidjela. Iako želi da nastavi obrazovanje i skroman život u okviru svoje porodice, Zehra će u tome biti spriječena. Jedino što joj preostaje je da se pojavi na vjenčanju. Poslije vjenčanja, kao najmlađa nevjesta prelazi u raskošnu vilu svog muža, gdje će živjeti sa njegovom porodicom, svekrvom, djeverom i njihovom djecom. Emotivni bol i nepravda natjeraće je da promijeni svoju sudbinu. Uz pomoć jedne od profesorica iz svoje škole, Zehra osmišljava plan bjekstva.

RECOMENDACIONES
  • Doc (2020)

    image
    Dr Andrea Fanti, one of the most brilliant there ever were, forgets who he is.
  • Luz De Esperanza (2019)

    image
  • Kardeslerim (2021)

    image
    Kadir, Omer, Asiye y Emel son cuatro hermanos que quedan huérfanos tras perder a sus padres.
  • ¿Quién se robó mi vida? (2014)

    image
    Bahar is a young humble girl who is adopted by a poor, but envious woman named Nuran and Ilias construction worker who falls under the bad influence of Nuran....
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.