poster

Rastavljeni Gary

Gary Unmarried (2010)

Comedia | Estados Unidos

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 6.3/10

Bivši se par suočava s kaotičnim posljedicama rastave nakon 15 godina braka dok se upuštaju u nove veze. On je zabavni roditelj, a ona je strogi. Dijele skrbništvo nad djecom – Louise, politički korektna i ekološki osviještena 11-godišnjakinja i Tom – njihov društveno neprilagođeni 14-godišnji sin, nespretan u blizini djevojaka.

Šarmantni i cinični Gary nije viđao žene od rastave, ali napokon se zbližava s Vanessom, samohranom majkom kojoj je bojio stan. Nipošto ne želi reći Allison za Vanessu jer to se protivi njezinu vjerovanju u knjigu njihova bračna savjetnika „Pravila za savršenu rastavu”. Ipak, kad mu Allison otkriva da je zaručena za njihova psihijatra, sve pada u vodu i Gary odlučuje da je vrijeme krenuti dalje. U potrazi za srećom nakon završena braka, Gary pokušava uskladiti svoj eklektični svijet bivše žene, njihove djece, psihijatra i svoje prelijepe nove djevojke.

Gary Brooks (Jay Mohr)
Podao i nepošten, nezreo, duhovit, ali privržen otac, koji se često nalazi u neprilikama dok se pokušava izvući iz nevolja. Unatoč svojoj podmuklosti i prijetvornosti, Gary je često uhvaćen na djelu zbog čega očajnički pokušava opravdati svoja djela u svakoj situaciji. Gary voli pivo, sportove i igrati igre sa svojim prijateljima.

Allison Brooks (Paula Marshall)
Garyjeva problematična bivša žena i majka Louise i Toma, koja je jednanput otišla na put ne bi li posjetila „starog prijatelja“ s kojim se nikada nije slagala, a čak je i Garyja natjerala da se uključi u to. Iako se prema Garyju uglavnom ponaša neprijateljski i zlobno, Allison ima i nježnu stranu i ovisna je o ljubavi, nježnosti i emocionalnoj potpori.

Tom Brooks (Ryan Malgarini)
Garyjev i Allisonin netaktični sin tinejdžer koji može biti jednako drag i nježan kao i njegova mama, ali i dosjetljiv te domišljat poput svog oca.

RECOMENDACIONES
  • Las Fierbinti (2012)

    image
    A rural comedy where the intrigues caused by the upcoming elections in a small village give rise to a ridiculous war between the mayor and deputy mayor....
  • Equipo Danger (2020)

    image
    Captain Man has a new crew of superhero sidekicks - Danger Force. Captain Man and Schwoz create a fake school to train the kids to harness their uncontrollable...
  • No puedo con la vida (2007)

    image
    La convivencia nunca ha sido fácil, y si no que se lo pregunten a los vecinos de Mirador de Montepinar. Una serie desternillante.
  • Buscarse la vida en Brooklyn (2021)

    image
    A raw comedy of city life following Dan and Kevin, who play characters struggling to thrive in their new surroundings in Flatbush, Brooklyn.
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.