poster

Abby's Amazing Adventures

Abby's Amazing Adventures


Donde mirar
El programa no está disponible en el país

Abby Cadabby, koju svi zovu jednostavno Abby, četverogodišnji je Muppet lik iz dječje TV-emisije Ulica Sezam. Abby se prvi put pojavila 2006. godine u prvoj epizodi 37. sezone Ulice Sezam, kad se uselila u ulicu i upoznala neke od njezinih stanovnika.
Pridružite se omiljenoj budućoj vili Abby i njezinom polubratu Rudyju na putovanjima iz Ulice Sezam. Zajedno će posjetiti fantastične lokacije i odlaziti na tematske "misije" u kojima će isprobati različita zanimanja. Nakratko će postati podvodni fotografi i fotografirati crvenu grgečku, zatim znanstvenici koji će u potrazi za vulkanskim kamenjem posjetiti aktivni vulkan, a otisnut će se čak i u svemir kako bi popravili svemirsku postaju! U svakoj od tih pustolovina Abby i Rudy moraju surađivati kako bi svladali prepreke i ustrajali u zadatku.
U središtu radnje samopouzdana je i radoznala Abby, pa stoga crtani serijal Pustolovka Abby pruža vrijedan primjer djevojčicama koje sanjaju velike snove i zamišljaju svijetlu budućnost. Ovaj serijal nastavlja se na desetljećima dugu tradiciju Ulice Sezam, a prvi je u potpunosti nastao u radionici Sezamova animacijskog tima.

RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.