poster

Snahe u kuhinji

Snahe u kuhinji (2020)

Cocinando, Concurso de televisión | Bosnia-Herzegovina

Donde mirar
El programa no está disponible en el país

Snahe u kuhinji zanimljivi je kviz u kojem snahe i svekrve kao par pokušavaj pobijediti jedna drugu. Svaki put, četiri mladenke moraju pripremiti obrok po istom receptu koji je osigurao domaćin. Moraju završiti u određenom vremenskom razdoblju. Dok mladenke pripremaju jelo u studiju, njihove ih svekrve gledaju na ekranu i prosuđuju kako kuhaju. Kad vrijeme istekne, svekrve kušaju jela ne znajući koja jela kome pripadaju i ocjenjuju sva jela između jedan i pet. Tijekom pet emisija na kraju svakog serijala sve mladenke moraju kuhati i biti ocijenjene. Nakon pet emisija slijedi će finale. Snaha s najvišim rezultatom osvojit će pet zlatnih narukvica velike novčane vrijednosti. Ona i njezina svekrva ostat će na izazovu sljedećih tjedana. Međutim, onoga tko ima najniže ocjene zamijenit će drugi par na kraju serijala. Glavna stvar u showu je da snahe i svekrve zajedno pobjeđuju i gube, iako samo snahe kuhaju. Svaki se tjedan u emisiji pojavljuje novi tim. Sve one pokušavaju ostati na natjecanju što je dulje moguće kako bi mogle zaraditi što više novca.
Snahe u kuhinji studijska je kuharska emisija, ali drugačija od ostalih jer sve snahe istodobno kuhaju isti recept ali različitim tehnikama kuhanja. Ali što je najvažnije, to je show koji se bavi i odnosima svekrva prema snahama koji ipak može biti dobar, pa makar kada se zajedno bore za novac.

RECOMENDACIONES
TOP LISTAS

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.