poster

Lice stranca - u sjećanje na Arsena Dedića

Lice stranca - u sjećanje na Arsena Dedića


INHALT

Mirno je ljetno more u Zagrebu, naše lude, drugačije i svima teške 2020. Želeći se odmaknuti od ovog vremena, zaplovit ćemo na sat-dva nekim drugim morima. Danas, 17. kolovoza bit će pet godina otkada nas je napustio jedan od najznačajnijih autora hrvatske glazbe, Arsen Dedić. Skladatelj, pjesnik, slikar, autor bezbrojnih partitura za kazalište i film. Uz njegovu obitelj i najvjernije suradnike u sat i pol prisjetit ćemo se nekih od najvećih hitova koje je ostavio u nasljeđe.
"Ljude ne zaboravljamo, dio su nas, i to je ono što se broji", rekao bi Arsen.
U emisiji sudjeluju: Gabi Novak, Matija Dedić, Gibonni, Petar Grašo, Josipa Lisac, Ivana Husar Mlinac, Zoran Predin, Darko Rundek, Zrinko Tutić, Zlatko Vitez, Antun Vrdoljak, Ante Gelo i Nikša Bratoš.

Drehbuch:

Fotos

Lice stranca - u sjećanje na Arsena DedićaLice stranca - u sjećanje na Arsena DedićaLice stranca - u sjećanje na Arsena DedićaLice stranca - u sjećanje na Arsena Dedića
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.