poster

Idemo na put s Goranom Milićem

Idemo na put s Goranom Milićem (2003)


FOLGE: 2

INHALT

Goran Milić vodi ravnatelja splitske bolnice Dujomira Marasovića u austrijski Graz. Uspoređujemo cijene i kvalitetu zdravstvenih usluga, plaće liječnika i medicinskog osoblja, prosjek liječenja pojedinih bolesti, uporabu skupih i generičkih lijekova itd.
Građevinari u Njemačkoj također čekaju godinama na dozvole, a i tamo ima primjera da se "s vezom" bolje prolazi. Zašto Ante Šimunović, koji je izgradio stambeno-poslovne prostore na nekoliko tisuća hektara diljem Njemačke, nikada ne bi uložio u hotel na hrvatskom Jadranu? Kakva su iskustva njemačkog poduzetnika koji gradi vile u Istri?

Fotos

Idemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom MilićemIdemo na put s Goranom Milićem

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.