poster

IN magazin

IN magazin (2009)

Talkshow | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

Miroslav Škoro gostovao je na panelu Adria Luxury Summit konferencije gdje je govorio o vinarstvu, s obzirom na to da je i sam vlasnik vinarije. Kantautor i vinar otkrio je koja je bila prva pjesma na koju je još kao dijete zapjevao, a majka zaplakala, vjeruje li ljudima koji ne piju te je li doista u vinu istina, kako kaže i stara latinska izreka.
Ekipa IN magazina bila je na otvorenju izložbe odabranih Oliverovih fotografija koje je zabilježio Feđa Klarić te nikad objavljenih fotografija iz obiteljskog albuma. To je ujedno i najava velikog koncerta koji će se održati u Oliverovu čast 7. prosinca ove godine u Spladium Areni, a najavljeni izvođači su Zlatan Stipišić Gibonni, Petar Grašo, Stjepan Hauser, Tedi Spalato, Zagrebačka Filharmonija i mnogi drugi.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema rolanu svinjetinu!

Fotos

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.