poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Lebensstil, Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 111

INHALT

Centralno grijanje isušuje zrak, i to stvara velike probleme našem organizmu, točnije pogoduje infekcijama dišnog sustava. Zato bi bilo dobro na radijatore staviti posudice s vodom ili nabaviti ovlaživače prostora. Više o ovoj temi saznajte u ovotjednoj emisiji.
Intolerancija na hranu ozbiljno je medicinsko stanje kojim se danas na različite načine manipulira. Ekipa Zdravlja na kvadrat ovoga tjedna za vas je potražila odgovore na pitanja - što zapravo podrazumijeva pojam intolerancije, kako dokazati da imamo intoleranciju na određenu vrstu hrane te kome se obratiti ako na nju posumnjamo.
Predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora Ines Strenja Linić iznijela je konkretne podatke koji upućuju na loše stanje psihijatrijske skrbi za djecu i mlade u Republici Hrvatskoj. I zato je ekipa emisije o tome zašto nam nedostaje ustanova, ali i liječnika - psihijatara koji bi skrbili o djeci i mladima kojima je to potrebno te kako ovaj problem riješiti razgovarala upravo s njom.
Jedite puno povrća, povrće bi trebalo biti sastavni dio svačijeg jelovnika, povrće ne deblja, povrće je bogato vlaknima i organizam ga zato jako dobro probavlja… mogli bismo nastaviti i dalje, no shvatili ste poantu - povrće je zdravo.

Fotos

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Kto was tak urządził (2002)

    image
  • taff (1995)

    image
    taff - das Lifestyle-Magazin auf ProSieben mit Annemarie Carpendale, Daniel Aminati, Rebecca Mir, Thore Schölermann und Viviane Geppert. Bei "taff" dreht sich...
  • Internationales

    image
  • À l'Affiche

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.