poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Lebensstil, Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 105

INHALT

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke. Ekipa Zdravlja na kvadrat upoznala je Marinu, mladu djevojku koja je preboljela rak dojke i njoj su prepustili da svim ženama naglasi važnost preventivnih pregleda. Saznajte i kako funkcioniraju preventivni pregledi putem mobilne mamografije.
Svjetski dan moždanog udara obilježava se 29. listopada. U Hrvatskoj ga svake godine doživi između 12 i 15 tisuća ljudi. Što se zapravo događa u mozgu prilikom moždanog udara, koliko on ovisi o čimbenicima koje ne možemo promijeniti, a koliko o nama i našemu načinu života te kako ga liječiti znaju vrhunski stručnjaci iz KBC-a Rebro.
U emisiji se često govori o važnosti prestanka pušenja. Upoznajte osobe koje su napustile ovu štetnu, vrlo često i smrtonosnu naviku, i na taj način pobijedile same sebe. Mnogi misle kako nisu dovoljno jaki za to pa niti ne pokušavaju, Stoga u ovotjednoj emisiji saznajte koliko je važna snaga volje.
Nekada smo mogli čuti uzrečicu da zube treba prati navečer zbog zdravlja, a ujutro zbog ljepote. No, i ujutro i navečer ih zapravo peremo zbog zdravlja. A zdravlje onda najčešće podrazumijeva i ljepotu. Kako spriječiti karijes i održavati higijenu usne šupljine zna doktorica dentalne medicine Ivanka Nakić.

Fotos

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.