poster

Knjiga ili život

Knjiga ili život (2012)

Kultur, Dokumentarfilm | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

Emisija "Knjiga ili život" u novu sezonu kreće u novom terminu, utorkom navečer, a evo što vas čeka u prvoj emisiji sezone.
Karl Ove Knausgaard čovjek je o kojem mnogi čitatelji imaju dojam da znaju sve iako su ga upoznali samo kroz stranice njegove heksalogije "Moja borba". Od 3600 stranica pročitali su do sad preko 2000 i znaju štošta o Knausgaardovu djetinjstvu, odnosu s ocem, propalim brakovima, djeci, pokušajima da postane piscem, opijanjima, znaju kako čisti kuću i pere suđe a o nekim ključnim momentima njegova života čitali su više puta jer se iz knjige u knjigu ponavljaju. Večeras o petoj knjizi "Moje borbe", ali i o svim prethodnima koje je na hrvatski prevela Anja Majnarić, govori kritičar Dario Grgić. A o našem poslu, televizijskom novinarstvu, razgovarali smo s našim kolegom Draženom Ilinčićem. Povod je njegov novi roman - zove se "Neobičan slučaj novinara N.".
Urednici: Koraljka Kirinčić i Gordan Nuhanović

Fotos

Knjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili životKnjiga ili život

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.