poster

Dom iz snova

Dom iz snova (2017)

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 9

INHALT

Josip i Zlata Škrinjar u braku su 32 godine, imaju troje djece, sin Marko živi s njima u malom stanu u kojem je Josip još od 1959.godine. Ova obitelj živi od Josipove male mirovine. Jako je teško, svaki dana treba dati djeci jesti, plaćati režije i ne znam kako ću dalje. - iskren je Josip, a njegova supruga koja je godinama na burzi govori kako se ne srami skupljati boce i tako barem malo zaraditi. Obitelj je dodatno pod brigama zbog svog sina Marka kojemu je 2006. amputirano stopalo koji se teško oporavlja od nesreće koja mu se dogodila, a čitava situacija ostavila je traga na cijeloj obitelji.

Fotos

Dom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snovaDom iz snova

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Noé barátai (2021)

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.