poster

Informer

Informer

Magazin | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 74

INHALT

U vremenima slabe naplate najvažnije je dobro provjeriti bonitet tvrtke s kojom želite poslovati. Upravo tome služe objave podataka o poslovanju. No kakvog smisla imaju objave ako one najmanje pola godine kasne za kalendarskom godinom? 'Informer' istražuje zašto je to tako i može li se tomu doskočiti.
Mnogi će maturanti iz raznih razloga pauzirati godinu. Neki će raditi, neki će se posvetiti sportu, a neki će možda tražiti sretnije opcije u inozemstvu. Kakva su, u takvim slučajevima, njihova zdravstvena prava? Mnogi, naime, ne razmišljajući, ostanu bez zdravstvenog osiguranja.
„Brzo, kvalitetno i povoljnije mantra je modernih kupaca, koji se stoga sve češće okreću kupnji preko Interneta. Čak i kada je hrana u pitanju. Ne samo zato što je sve manje vremena za odlazak u gužvu tržnica nego i zato što više ne znamo što je ondje doista domaće. Je li online doista sigurnije?
Internetskim se putem kupuju i kriptovalute, alternativni digitalni novac. Ima ih više od 700, a popularnost im raste kao rudnicima zlata u vrijeme zlatne groznice. Može se brzo i mnogo zaraditi, ali i izgubiti. Što sve trebate znati o kriptovalutama, a niste pitali? 'Informer' donosi odgovore.
Svaki poduzetnik zna da najprije prodaje sebe, a tek onda svoj proizvod ili uslugu. Međutim, proizvodi se danas uglavnom prodaju kao brend. Bez toga je teško izdvojiti se u gomili istih ili sličnih. Ekipa 'Informera' odgovara na pitanje kako brendirati proizvod i kako prevaliti put proizvoda od kupcima nepoznatoga do prepoznatljivog.

Fotos

InformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformerInformer

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • À l'Affiche

    image
  • Internationales

    image
  • Noé barátai (2021)

    image
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.