SAISON: 2

FOLGE: 12

INHALT

Samo pet kilometara od Ozlja smjestilo se mjestašce koje je upisano u Guinnessovu knjigu rekorda - Jaškovo. Ovo mjestašce i njegovih petstotinjak stanovnika mogu se s pravom pohvaliti da su svjetski rekorderi, jer upravo je tu u Aleji kestena pripremljena štrudla najduža na svijetu, duga 1.479,38 metara. Tome se ne treba čuditi jer nema nedjelje i nedjeljnog ručka u Jaškovu bez štrudle. Kažu, da ih je sve poredati što su se tu kroz godine ispekle, Zemljinu bi kuglu opasali štrudlom.
Petri je to bila najhrskavija štrudla koju je kušala, a ta hrskavost i inspiracija da napravi potpuno drugačiju verziju ove savijače.

Fotos

Slatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharicaSlatka kuharica

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.