poster

Seoska gozba: Labin, Rabac

Seoska gozba (2014)

Kochen | Kroatien

SAISON: 2

FOLGE: 7

INHALT

Idemo u Istru, u zaselak Principi između Labina i Rapca, našoj domaćici Olgici Škopac na njezinom OPG-u koji se bavi proizvodnjom nadaleko poznatog maslinovog ulja, ali i pomalo zaboravljenih tradicionalnih pripravaka poput kantarionovog ulja i bakine medežije, rakije od smokava.
Olgica je svojim gošćama, kako i priliči lokaciji, priredila pravu morsku gozbu: za predjelo je napravila namaz od mariniranih inćuna i slanutka, za glavno jelo brudet od sipe, liganja i kozica na palenti, a za desert labinske krafne sa smokvama u vinu.
Dok je Olgica spremala gozbu, njezin suprug Franko gošće je poveo u razgledavanje starog grada Labina, uživale su u dječjoj predstavi na istarskom dijalektu, a vrhunac je bio razgledavanje rabačkog podmorja. Pogledajte i kako su se naše sudionice snašle s ronilačkim bocama i u susretima s ribama, hobotnicama i ostalom morskom florom i faunom.

Originalna glazba: Duško Šegvić
Animirana špica: Fabrika, Sarajevo

Fotos

Seoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, RabacSeoska gozba: Labin, Rabac

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.