Benutzer-Bewertung: 6.7/10
(3 stimmen)

SAISON: 12

FOLGE: 5

INHALT

U ovotjednom Satirikonu Tarik i njegovi gosti pridružili su se proslavi Međunarodnog dana žena. U romantičnoj, veseloj i nadasve duhovitoj atmosferi Zoran Predin, Amar Bukvić i Neno Belan progovaraju o ženama koje su im obilježile životni put. Između ostalog, Tariku su otkrili i kako su zavodili, kome su sve pisali pjesme, te kako su se nosili s ljubavnim prekidima. Uz ples i pjesmu, Tarik je svojim gostima priredio nekoliko iznenađenja. Jedno od njih je i kviz "Koliko poznajete žene?"
Što su tri mušketira odgovorila na pitanja poput: što je "ombre", kako se nanosi maskara i na kojoj temperaturi se peru traperice, pogledajte u još jednom izdanju Satirikona.

Voditeljica projekta: Tanja Tušek
Urednica: Irena Košar
Redatelj: Vladislav Knežević

Fotos

SatirikonSatirikonSatirikonSatirikonSatirikon

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • La grande librairie (2008)

    image
    Giving a taste for reading, enjoy stories, devour pages, and savor the words, this is the challenge of François Busnel, with only watchword: pleasure.
  • Ćirilica

    image
    Autorska emisija Milomira Marića donosi pozadinu aktuelnih događaja, javnog mišljenja, najvećih političkih okršaja, prevara i socioloških pojava, ličnosti i...
  • Opinion

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.