poster

Medvjedići i ja

Méďové (2001)

Dokumentarfilm | Tschechische Republik

Benutzer-Bewertung: 10/10

SAISON: 1

FOLGE: 2

INHALT

Gordon Buchanan priprema šest napuštenih grizlijevih mladunaca za povratak u divljinu. Preostalo je još deset tjedana do dana kada medvjediće treba osloboditi. Još nisu spremni. Prvo moraju naučiti dvije ključne vještine za opstanak u prirodi: plivanje i traženje hrane. Najvažnije je da dovoljno dobiju na težini kako bi preživjeli nadolazeću rusku zimu. Nemaju majku koja bi ih naučila kako potražiti zaklon i hranu pa ih Gordon i obitelj Pažetnov moraju pripremiti za suočavanje sa životom. Pažetnovi su im pripremili poseban "poligon" - područje na kojem mogu iskusiti život u divljini, ali im je sigurna nastamba uvijek na raspolaganju. Gordon otvara vrata, a najveći medvjedić Žora vodi ostale u šumu. Paša, najmanji od svih, naposljetku im se pridružuje. Za njega su najviše zabrinuti. Uvijek je u pozadini i posljednji jede. Zato se ne uspijeva udebljati. Kako se približava dan kada ih moraju osloboditi, u centru provjeravaju jesu li spremni za samostalan život. Hoće li svi medvjedići preživjeti?

Fotos

Medvjedići i jaMedvjedići i jaMedvjedići i jaMedvjedići i jaMedvjedići i jaMedvjedići i jaMedvjedići i jaMedvjedići i ja

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Consomag (1995)

    image
  • Hartz Rot Gold (2022)

    image
    Tägliche Variante der Sozialdoku, in der Menschen aus Bremerhaven und Gelsenkirchen in ihrem Alltag mit Hartz IV begleitet werden. So hoffen etwa Nico und Jenny...
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.