SAISON: 2

FOLGE: 15

INHALT

Za kraj 2013. godine, za kraj zabavnog serijala "Volim Hrvatsku", za 15. emisiju evo timova:
Reneovci - Marko Škugor, Danijela Pintarić i Vlado Kalember i Goranovci - Ante Galić, Ivana Kovač i Nikša Kušelj!
Svi smo slavili, ali tko je pobijedio, saznat ćete ove nedjelje na I. programu HRT-a.
Budite s nama i igrajte se uz pitanja:
Od koje godine se emitira glazbeni serijal Lijepom našom; u kojoj županiji se nalazi Turčišće;
najveće naselje na svim jadranskim otocima je...; tko je zaštitnik grada Splita; na kojem otoku su Vrbnik i Punat; u kojem sportu naše reprezentativce nazivamo barakudama; tko je suprug naše slavne violončelistice Ane Rucner; koje je točno značenje riječi "bocal"; tko izvodi pjesmu "Pjevajmo do zore"; koliko je hrvatskih prvenstava u košarci osvojila Cibona - 14, 16 ili 18; koliko puta godišnje, u prosjeku, Hrvati odu na jednodnevni izlet, dakle, onaj koji ne uključuje noćenje?
I za kraj da vas podsjetimo:
U dvije godine emitiranja 30 emisija game showa Volim Hrvatsku ugostili smo 180 poznatih osoba; pjevali 180 hrvatskih glazbenih hitova; kroz 120 inserata pitanjima podsjetili na sportske uspjehe; uz 120 inserata tražili odgovore iz povijesti hrvatskog filma i televizije; otkrili vam značenja 60 zagonetnih hrvatskih riječi; pogađali imena i prezimena cca 400 poznatih sunarodnjaka; 120 statističkih pitanja otkrila su istine o Hrvatskoj i prosječnim navikama njezinih građana u postocima; natjecatelji su odgovarali na više od 700 pitanja u igri Sretan rođendan!
Podijelili smo 90 igrica Volim Hrvatsku sretnim gledateljima koji su telefonski točno odgovorili na pitanja iz emisija, 48 igrica i 120 vrijednih darova HRT-a i sponzora osvojili su pobjednički timovi kroz 30 emisija, a darivali smo i publiku pobjedničkih timova s više od 2.600 raznih prigodnih darova!
30 nedjelja s vama su bili domišljati, duhoviti, brzi na jeziku, spretni i nespretni, veseli i tužni, sigurni u znanju, ponekad ljuti na kolo sreće, sjajni glumci i nezaboravni puhači, neponovljivi vođe timova Rene Bitorajac i Goran Navojec!
S dugogodišnjim HRT-ovskim stažom voditeljskom palicom suvereno je dirigirao u punoj formi šarmantan i svestrani Mirko Fodor!
U nadi da će se ova uspješna suradnja nastaviti i u novom ljetu, cijela ekipa game showa "Volim Hrvatsku" želi vam sretan Božić i novu 2014. godinu!
Ne zaboravite da i u posljednjoj emisiji točnim odgovorima na tjedno pitanje u nagradnoj igri možete osvojiti društvenu igricu "Volim Hrvatsku."
Više na www.hrt.hr/volim hrvatsku/ ili na teletext stranici broj 421.

Fotos

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.