poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Talkshow | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 4

FOLGE: 2 - lifestyle emisija

INHALT

U novoj sezoni „InDizajna voditeljica Mirjana Mikulec u rubrici „Dizajnerski prostori vodi nas u agenciju 'Bruketa i Žinić' koja je prije nekoliko mjeseci iz temelja preuredila svoje urede. Zavirit ćemo u jedan sasvim drugačiji poslovni prostor i provjeriti kako su stvorili upečatljiv second hand funkcionalni prostor. Iako je prema kalendaru ljeto završilo, još uvijek se nadamo dovoljno toplom vremenu za uživanje na otvorenom. Zbog toga vas savjetujemo kako urediti balkon u marokanskom stilu koji je spoj mediteranske i arapske kulture. U prilogu „Uradi sam u nekoliko koraka i s minimalnim budžetom, zapušteni kućni prilaz pretvaramo u malu oazu za ispijanje prve jutarnje kave, u „Inspiracijama i trendovima razgovaramo o detaljima koji vašem domu mogu dati potpuno drugačiji izgled, dok u „Makeoveru uređujemo sobu za sastanke s minimalnim financijskim izdavanjima.

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.