poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

Talkshow | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 2 - lifestyle emisija

INHALT

U današnjoj epizodi „InDizajna s Mirjanom Mikulec“ 'proširit' ćemo stan od 45 kvadrata, vlasnice Ane Tikvić, uz pomoć stolara Drage Dujića koji će izraditi namještaj po mjeri. U temi „Make over“ potpuno ćemo promijeniti dječju sobu djevojčice Magdalene uz gošću Sandru Bukvić, umjetnicu koja će oslikati zidove, dok ćemo u temi „Inspiracija i trendovi“ posjetiti Baku, glavni grad Azerbejdžana, i s veleposlanikom Azerbejdžana, atašeom Heydarom Naghiyevim, razgovarati o njegovim arhitektonskim dostignućima. Za kraj ćemo upoznati gledatelje sa stvaranjem 3D idejnog riješena za stan od 180 kvadrata i prikazati kako izgleda virtualna šetnja po prostoru.

Fotos

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.