poster

Što je klasik?: 3 u 1 AGM

Što je klasik? (2016)

Kultur | Kroatien

Wo zu sehen
Live Fernsehen Streaming
img
img

INHALT

"Čistio sam, čupao i plijevio kukolj i drač na brazdi literarne naše njive. Mnoge nametnike, mnoge imele i otrovne pečurke izbacio sam iz vrta hrvatskog Parnasa. Kada mi ne pomaže budak i motika, dohvatio sam metlu, pa i budžu. I u književnosti je metla vrlo korisna. Bez nje bi se naš literarni salon još više usmrdio." Napisao je to A. G. Matoš. Danas su nestale motika i metla, a kako ističe matošologinja, akademkinja Dubravka Oraić Tolić, ostao je uređen estetski vrt. Kakav je to vrt, tema je naše emisije.

Fotos

Što je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGMŠto je klasik?: 3 u 1 AGM

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.