poster

Čigrom oko svijeta: Otoci Indonezije

Čigrom oko svijeta


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 1/10

FOLGE: 11

INHALT

Hrvatska Čigra nas iz Australije kroz otočni splet Indonezije vodi do Singapura. To su nezgodne teritorijalne vode za koje treba imati posebne dozvole od čak pet ministarstava, a sve pogoršava aktualna politička situacija jer Čigra plovi dok se Afganistan bombardira. Nakon pristajanja u Baliju, jedrilica jedri srednjim kanalom između Jave i Bornea, jer je procjena da je to za brod i posadu mnogo sigurnije. Zbog toga su snimljeni materijali s rijetko posjećenih otoka kao što su Gili Air ili Tanjungpinang. Osim domaćeg stanovništva koje se uglavnom prehranjuje ribom, i posada jedrilice se iskazala. Na panuli Čigre uhvaćena je sabljarka. Ne onako velika kao Hemingwayeva, ali ipak rijedak trofej.

Fotos

Čigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci IndonezijeČigrom oko svijeta: Otoci Indonezije

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.