poster

Kumovi

Kumovi (2022)


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 10/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 60

INHALT

Mještani slave Dan Zaglava, a Zvone dobiva ideju kako impresionirati mještane. Natjera Martina da oboja kante za smeće i predstavi ih kao početak reciklaže u Zaglavama.
Mještani nisu oduševljeni i jedva čekaju da počne ples i tombola, koju namještaju Frane i Marko Šank da osvoje janje. Mirjana je ljuta na Matu jer misli da petlja s Milicom.
Lara pomogne Matiji da se sredi, a Janko pušta Josipa s pumpe kako bi mogao doći na zabavu. Josip uspije skupiti hrabrosti i pita Matiju za ples.
Aljoša i Vesna su sretni zajedno, zovu Laru i Janka i obznanjuju da je ona dobila posao.
Vinko je utučen zbog skorog izvlaštenja, a Jadranka ga pokušava oraspoložiti, želi na feštu, ali otkriju da Pere ima uši. Umjesto zabave, ostaju u karanteni.
Ivka tjera Stipana da ide u bolnicu. Na putu do bolnice, upoznaju skitnicu i prevaranta Stjepana koji se poveže sa Stipanom i pomogne mu riješiti problem izvlaštenja na neobičan način.

Fotos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Tropiques criminels (2019)

    image
    On the Caribbean island of Martinique, in the middle of the tropics, several mysterious murders occur. Now it is up to the two investigators Mélissa Sainte-Rose...
  • Donna Leon (2000)

    image
    Comissario Guido Brunetti (Joachim Król, später: Uwe Kockisch) ermittelt mit Leidenschaft, doch es wurmt den melancholisch gestimmten Polizisten, dass immer...
  • Mordkommission Istanbul - In deiner Hand (2008)

    image
    Zum dritten Mal ermitteln Kommissar Özakin und sein Assistent Mustafa in «Mordkommission Istanbul: In deiner Hand» in der pulsierenden Metropole am Bosporus....
  • Gone (2017)

    image
    The survivor of a famous child-abduction case joins a special task force dedicated to solving abductions and missing person cases.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.