poster

Superljudi

Superhumans / Superhumanos


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 2

INHALT

Raúl Gómez putuje na jugoistok Azije kako bi upoznao narod Bajau, neobičnu ribarsku zajednicu. Živjet će s obitelji tradicionalnih ribara-sakupljača koji će mu otkriti više o svojoj sposobnosti ronjenja na dah te će na njega prenijeti svoje duboko poštovanje i ljubav prema moru.
Narod Bajau stoljećima uspješno živi kao zajednica ribara-sakupljača. Na dan u moru provedu i do šest sati bez ikakve opreme. Zbog toga je kod njih došlo do genetske promjene koja im daje nevjerojatnu prednost u ronjenju na dah.
Raúl će pokušati postati jedan od njih, prihvatit će njihovu dnevnu rutinu i saznati više o njihovim tradicijama. Živjet će s Tadijevom obitelji koja je u ovom kraju među najpoznatijim ribarima. Poznati su po svojoj sposobnosti ronjenja na dah te neviđenim vještinama pri baratanju harpunom. Međutim, njihov način života ugrožavaju onečišćenje mora, klimatske promjene i pretjerani izlov ribe.

Fotos

SuperljudiSuperljudi

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.