poster

Kumovi

Kumovi (2022)


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 10/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 39

INHALT

Anđela zatiče Lucu u sobi sa Zlatanom koji se razbolio i traži od nje da se vrati kući. Luce odbija, ali pritom saznaje da ju je tražio Janko.
Anđela zove Jadranku da se nađu kod Solde radi dogovora za pir, a Vinko isprva odbija, ali Ivka ga uvjeri da će pir ionako propasti jer Zvone neće htjeti platiti.
Prilikom dogovora o piru Zvone zaista i odbija platiti sve te vjenčanje zamalo propadne, ali Anđela uzme stvar u svoje ruke i obeća da će Akrapi platiti pir. Vinko se izazvan time ponudi kupiti mladencima kuću. Zvone misli da je Anđela poludjela, ali kad mu ona objasni da će zaraditi na kuvertama od pira, Zvone se na tren ponovno zaljubi u svoju ženu.
Vesni je dosta svega i odlučuje otići kod Jagode u Dubrovnik, ali Janko i Lara uzimaju stvari u svoje ruke kako bi pomirili roditelje te ih vode na obiteljski ručak kod Solde.
Mate se iskupi Mirjani cvijećem, a Marko Šank ne može podnijeti što Mate smije u gostionu, a on ne, i odluči se osvetiti.

Fotos

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Tropiques criminels (2019)

    image
    On the Caribbean island of Martinique, in the middle of the tropics, several mysterious murders occur. Now it is up to the two investigators Mélissa Sainte-Rose...
  • Gone (2017)

    image
    The survivor of a famous child-abduction case joins a special task force dedicated to solving abductions and missing person cases.
  • Dan Sommerdahl - Tödliche Idylle (2020)

    image
    Basierend auf den erfolgreichen Romanen von Anna Grue ermittelt Dan Sommerdahl (Peter Mygind) in seiner Heimatstadt Helsingør gemeinsam mit seinem besten Freund...
  • Polizeiruf 110 (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.