FOLGE: 508

INHALT

U Srednjoj školi Matije Antuna Reljkovića u Slavonskome Brodu reforme su već davno počele jer je škola kroz nekoliko europskih projekata opremljena za podučavanje o budućnosti ekološke poljoprivrede, što podrazumijeva proizvodnju i preradu ekoloških proizvoda.
Nedavno je završilo javno savjetovanje o prijedlogu nove odluke o prikupljanju otpada u Zagrebu. Prema toj odluci računi bi se sastojali od fiksnog i varijabilnog dijela koji bi ovisio o količini proizvedenog miješanog otpada na mjesec.
Udruge i znanstvene institucije pozivaju sve zainteresirane na javno savjetovanje o smjernicama koje nam mogu pomoći u povećanju udjela obnovljivih izvora energije u lokalnim zajednicama te tako ubrzati energetsku tranziciju.
Nedavno su profesori s Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu, Ivica Tikvić i Damir Ugarković, napisali knjigu Opća i krajobrazna ekologija šumskih ekosustava umjereno toplog klimatskog područja.

Fotos

Eko zonaEko zonaEko zonaEko zonaEko zona

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.