poster

EP u rukometu: Portugal - Island

2022 European Men's Handball Championship (2022)


Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

INHALT

Svega godinu dana nakon Svjetskog prvenstva u Egiptu, Portugal i Island ponovno se susreću na Europskom prvenstvu. Podsjetimo se, oba tima igrala su u grupi F i tada je Portugal tijesno pobijedio Island (25-23). Obje su reprezentacije prošle u drugi krug te, baš poput Hrvatske, nisu izborile četvrtfinale. Na prošlom Euru 2020. Portugal je izgubio u borbi za 5. mjesto protiv Njemačke, a Island, nakon što je prošao prvi krug, završio je natjecanje na posljednjem mjestu u grupi I. Ove godine, Island i Portugal našli su se u skupini B u Budimpešti s domaćinom i reprezentacijom Nizozemske, u skupini u kojoj možemo očekivati veliku borbu za prva dva mjesta koja vode u daljnje natjecanje.

Fotos

EP u rukometu: Portugal - Island

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Handball-Bundesliga

    image
    Rukometna Bundesliga (HBL) je najbolja njemačka profesionalna rukometna liga. Pobjednici svake sezone postaju službeni njemački rukometni prvaci.
  • Women's Handball Liga Austria

    image
  • Handball-Bundesliga Women

    image
  • Kite Masters

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.