poster

Dom na kvadrat

Dom na kvadrat

Lehrreich, Nachrichten | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 1

FOLGE: 14

INHALT

Za sve ljubitelje lijepih interijera prosinac je mjesec kad si mogu dati oduška s ukrašavanjem. Blagdanske dekoracije su idealne za isprobavanje raznih kreativnih ideja. Po inspiraciju vas vodimo u obiteljski dom prepun tople božićne atmosfere.
Valerio Olgiati je švicarski arhitekt poznat po estetskom purizmu. Jedan od njegovih klijenata je svjetski poznati glazbenik Kanye West. Arhitekt je nedavno boravio u Zagrebu pa smo iskoristili priliku da porazgovaramo s njime.
Koji vas mirisi i okusi iz kuhinje podsjećaju na Božić? Mnogi će reći da bez mirisa vanilije i oraha ne mogu zamisliti ove blagdanske dane. Mi vas zato vodimo u kuhinju Karmele Vukov Colić koja je za vas pripremila jednostavan i sočan kuglof koji ćete sigurno pamtiti.

Produzent: Ana Boban
Moderator: Dunja Mutevelić

Fotos

Dom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadrat

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Mindennapi

    image
  • Grundkurs Deutsch (2009)

    image
    Auch wer die Mittlere Reife schon besitzt, profitiert vom „Grundkurs Deutsch“. Er bietet allen Interessierten eine Auffrischung und Ergänzung ihrer Kenntnisse und...
  • Edu global

    image
  • Qyteti i librave

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.