poster

Inside Offside: A New Game

Inside Offside: A New Game (2016)

Dokumentarfilm, Kurz | Niederlande

FOLGE: 4

INHALT

Talentirani kamerunski nogometaš King u Hrvatsku je stigao s velikim očekivanjima. Vjerovao je u jednostavno pravilo: onaj tko dobro igra, dobiva šansu. Ali, hrvatska nogometna stvarnost posve je drugačija. Ne samo da je King završio u trećeligašu, već mu je klub i bankrotirao. Ostao je bez posla u trenutku kada mu je supruga, Brođanka, rađala drugo dijete. Bio je to finalni meč za koji King nije trenirao, a borbu za opstanak svoje obitelji morao je početi odmah.
Intimna i dirljiva zagrebačka priča otkriva tamnu stranu najglamuroznijeg hrvatskog sporta te borbu pojedinca za svoj san.

Fotos

Inside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New GameInside Offside: A New Game

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.