poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

Telenovela | Mexiko

FOLGE: 11

INHALT

Emilio govori Ángelu i Maximu da bi se njegovi prijatelji rado zabavili s djevojkom iz špilje, no ljutiti Ángel ga upozorava da mu neće dopustiti da se izruguje poštenoj djevojci. Thelma govori teti Rebeci da joj je Orlando rekao da je otac njezina djeteta mentalni bolesnik i to je zabrinjava. Máximo pokuša na silu poljubiti Rositu, no stiže Ángel i spriječi to. Emilio kaže Máximu da je siguran da je Cvijet nezakonita kći Álvara Montellana zbog čega je on ne voli. Ángel upozorava Emilia da će mu se jednog dana sve razbiti o glavu te da će zauvijek ostati sam ako ne riješi svoje ljubavne probleme. Soledad i Álvaro su šokirani kad Emilio predstavi svoju specijalnu gošću.

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Die Bergretter (2009)

    image
    Diese Koproduktion zwischen dem ZDF und dem ORF dreht sich um die Erlebnisse des Extremkletterers Andreas Marthaler (Martin Gruber), der mit seiner Freundin Sarah...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.