poster

Škola kuhanja: Umak od gljiva

Škola kuhanja (2016)

Kochen | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 8/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 6

INHALT

S početkom sezone gljiva kuharica amaterka Monika Smojver, profesorica informatike iz Zagreba, priprema umak od gljiva, uz njoke kao prilog. Monika na početku savjetuje kako jednostavno očistiti šampinjone četkicom ili kuhinjskim papirom. Drugi koristan savjet usmjeren je na zdravije kuhanje: kako se ukusan i nešto zdraviji umak od gljiva može pripremiti i bez sastojka koji se uobičajeno koristi, slatkog vrhnja. U jednoj od sljedećih epizoda "Škole kuhanja" kuhari amateri pokazat će tajne izrade današnjeg priloga, domaćih njoka.
Produkcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade

Fotos

Škola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljivaŠkola kuhanja: Umak od gljiva

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.