poster

Knjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osoba

Knjazalište (2023)

Show, Unterhaltung | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Benutzer-Bewertung: 1/10
(2 stimmen)

SAISON: 1

FOLGE: 3

INHALT

Violončelist Stjepan Hauser među najpoznatijim je glazbenim čelima na svijetu i njegov je život - glazba. No kako bi mu život izgledao da je gluh? To smo ispitali u ovom nastavku Knjazališta, a pomogli su nam svjetski prvaci u rukometu za gluhe Leo, Kiki i Oliver koji za Hausera jedva da su čuli. Doslovno. Mogu li gluhe osobe osjetiti glazbu? Kako plešu, a kako se svađaju? Snalazi li se Hauser kao gluha osoba u znakovnom jeziku i kupovini? Naćulite uši i sve to saznajte na HTV-u!
Svi gledaju, Hauser ne čuje.

Drehbuch:
Moderator: Robert Knjaz

Fotos

Knjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osoba

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.