poster

Knjazalište: Ella Dvornik kao bauštella

Knjazalište (2023)

Show, Unterhaltung | Kroatien

Benutzer-Bewertung: 10/10

SAISON: 1

FOLGE: 4

INHALT

Influencerica Ella Dvornik kći je kralja funka i djevojka od milijun pratitelja na društvenim mrežama. U ovoj epizodi Ella nam otkriva tko su influenceri, koliko zarađuju i znaju li raditi išta drugo osim tipkanja po mobitelu. Bauštelac Huse i njegov indijski "pratitelj" uvode ju u tajne štemanja i postavljanja WC školjki. O manjku hrvatskih bauštelaca, majstorskom dekolteu i utjecaju interneta na ljubavni život gledajte u drugom činu Knjazališta.
Instagram i bauštela, kombinacija vesElla.

Drehbuch:
Moderator: Robert Knjaz

Fotos

Knjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštellaKnjazalište: Ella Dvornik kao bauštella

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.