poster

Да поговорим за звездите: Ал Гор

StarTalk (2018)

Режисьори: Jaron Berman, Peter Fackler

SEASON: 4

EPISODE: 1 - Ал Гор

Синопсис

Нийл деГрас Тайсън представя интервюто си с Ал Гор, природозащитник активист и бивш вицепрезидент на САЩ. Комикът Чък Найс, журналистът Андрю Ревкин и климатологът Кейт Марвел обсъждат климатичните промени.

Снимки

Да поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездите

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • NASA EDGE

    image
    NASA EDGE. One NASA. Two hosts. Twenty thousand plus rocket scientists. We have liftoff! NASA EDGE is different. Unscripted and unpredictable, NASA EDGE takes a...
  • Пресечна точка

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.