poster

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета

Diners, Drive-ins and Dives (2006)

кулинарен, пътуване | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 11

EPISODE: 11

Синопсис

This trip, Guy's pulling up to some longtime favourites. In Williston Park, New York, the 1920's candy and ice cream place that's added mozzarella sticks and rigatoni to an old school fountain menu. In Sonoma, California, a spot in a historic downtown building doing a lamb burger with an African twist and scratch made borscht.

Снимки

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчета

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.