poster

Да поговорим за звездите: Сюзън Сарандън

StarTalk (2016)

научна фантастика | Съединени щати

SEASON: 2

EPISODE: 19 - Сюзън Сарандън

Синопсис

Нийл деГрас Тайсън представя интервюто си с Катрин Съливан, ръководител на Националната агенция на океанските и атмосферните изследвания. Комикът Скот Адсит и климатологът Радли Хортън обсъждат научните характеристики на климата.

Снимки

Да поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездитеДа поговорим за звездите

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • 100% будни

    image
    "100% БУДНИ" - сутрешно ток шоу за човека, обществото и модерния свят Водещи: Мария Андонова и Стефан А. Щерев
  • Шоуто на Николаос Цитиридис

    image
    „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е развлекателно ток шоу, което се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 часа. Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб,...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.