poster

Фреди Роуч: THE WILD CARD

ON FREDDIE ROACH EP. 02 - THE WILD CARD (2012)

документален, спортен | Съединени щати
Режисьори: Peter Berg

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 2 - THE WILD CARD

Синопсис

Филмът показва ежедневието на световноизвестният треньор по бокс Фреди Роуч, работата му с бъдещи звезди, интересите му извън бокса и новата му роля на треньор на отбора на САЩ по бокс. И всичко това, докато се бори с болестта на Паркинсон.
HBO и носителят на Еми режисьор Питър Берг (Фрайдей Найт Лайтс) се събират, за да създадат този документален филм за живота на Фреди Роуч. Те показват ежедневието на този известен треньор, чието име фигурира на Алеята на Славата, докато той работи с елитни боксьори в студиото си за бокс Уайлд Кард в Калифорния и се бори неуморно с Паркинсон. В 6 епизода камерата проследява Роуч - как тренира бъдещи звезди в бокса, как се среща с все повечето известни личности, които тренират в студиото му, как намира време за множеството си и разнообразни странични занимания - и всичко това, докато се бори с болест, която най-вероятно се дължи на собственото му минало на професионален боксьор.

Снимки

Фреди РоучФреди РоучФреди РоучФреди РоучФреди РоучФреди РоучФреди Роуч

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • GC32 Racing Tour

    image
    The GC32 Racing Tour is an international competition that allows regular sailors, both pros and keen amateurs, to get a taste of state of the art, flying,...
  • TG Sport Giorno

    image
  • Abu Dhabi Grand Slam

    image
    The Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu World Tour (commonly known as the Abu Dhabi Grand Slam) is a series of international Brazilian jiu-jitsu tournaments, taking...
  • X Games

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.