SEASON: 1

EPISODE: 10 - A Hit Is a Hit

Синопсис

Кристофър и Адриана се срещат с известен гангста рапър, който твърди, че хората на Тони са му взели парите от авторските права на няколко големи хита.
Срещу обещанието да му помогне да си върни дължимото Кристофър уговаря рапъра да посредничи при уреждането на договор на бездарна поп група, която Адриана се опитва да избута до голямата сцена. Оказва се, че единственото, от което се интересува рап звездата е да я вкара в спалнята си.

Снимки

Семейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство СопраноСемейство Сопрано

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Черният списък (2013)

    image
    Агентът на ФБР Елизабет (Лиз) Кийн се оказва бегълка и се опитва да избяга от Реймънд (Ред) Редингтън – ръководител на престъпна група. Докато се борят да са една...
  • Hamburg Dockland (2007)

    image
    The stories of police officers and doctors working near the Port of Hamburg.
  • K11 - Kommissare im Einsatz (2002)

    image
    A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.