poster

Отбор Умизуми

Team Umizoomi (2010)


Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 2

EPISODE: 18

Синопсис

Отбор Умизуми ще научи децата в предучилищна възраст да броят, разпределят, измерват и да решават математически задачи от ежедневието.
Поредицата „Отбор Умизуми“ предлага комбинация от забавни и изпълнени с приключения мисии и интерактивно обучение по математика, която е създадена, за да помогне на децата да придобият увереност в математическите си умения и да разберат по колко много начини математиката присъства в заобикалящия ги свят. Всеки половинчасов епизод комбинира анимация с игрални кадри, за да създаде уникален град. Мили и Джио са брат и сестра, а най-добрият им приятел е робот. Тези миниатюрни анимирани супергерои имат уникални математически способности и помагат на децата да решават математически задачи от ежедневието. Разбира се, отборът не е завършен без детето зрител, което помага на героите и упражнява различни математически умения. Саундтракът се състои от поп песни, подходящи за малчуганите, а сериалът е създаден така, че децата в предучилищна възраст да учат математика чрез основни математически понятия като цифри, броене, изчисляване, измерване, модели и фигури.

Снимки

Отбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор Умизуми

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Bibi and Tina (2004)

    image
    Young witch Bibi Blocksberg spends her summer riding horses in the province of Falkenstein with her friend Tina Martin.
  • Гарфилд (2008)

    image
    Во секоја епизода, палавиот Гарфилд и неговиот најдобар пријател кучето Оди ќе му направат низа проблеми на нивниот несмасен сопственик Џон Арбукле. Сопственикот...
  • Fireman Sam (1987)

    image
    Fireman Sam and his crew of firefighters interact with their small town neighbors and conduct rescues.
  • Meteojunaci (2020)

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.