SEASON: 1

EPISODE: 10

Синопсис

Отбор Умизуми ще научи децата в предучилищна възраст да броят, разпределят, измерват и да решават математически задачи от ежедневието.
Поредицата „Отбор Умизуми“ предлага комбинация от забавни и изпълнени с приключения мисии и интерактивно обучение по математика, която е създадена, за да помогне на децата да придобият увереност в математическите си умения и да разберат по колко много начини математиката присъства в заобикалящия ги свят. Всеки половинчасов епизод комбинира анимация с игрални кадри, за да създаде уникален град. Мили и Джио са брат и сестра, а най-добрият им приятел е робот. Тези миниатюрни анимирани супергерои имат уникални математически способности и помагат на децата да решават математически задачи от ежедневието. Разбира се, отборът не е завършен без детето зрител, което помага на героите и упражнява различни математически умения. Саундтракът се състои от поп песни, подходящи за малчуганите, а сериалът е създаден така, че децата в предучилищна възраст да учат математика чрез основни математически понятия като цифри, броене, изчисляване, измерване, модели и фигури.

Снимки

Отбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор УмизумиОтбор Умизуми

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Bibi and Tina (2004)

    image
    Young witch Bibi Blocksberg spends her summer riding horses in the province of Falkenstein with her friend Tina Martin.
  • Гарфилд (2008)

    image
    Во секоја епизода, палавиот Гарфилд и неговиот најдобар пријател кучето Оди ќе му направат низа проблеми на нивниот несмасен сопственик Џон Арбукле. Сопственикот...
  • Fireman Sam (1987)

    image
    Fireman Sam and his crew of firefighters interact with their small town neighbors and conduct rescues.
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    The cheeky little Raven and his friends are making the forest unsafe again and experiencing many exciting adventure
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.