poster

Закон и ред: Великобритания: Confession

Law & Order: UK (2009)

драма, криминален, мистерия | Обединеното кралство
Режисьори: James Strong

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 3

EPISODE: 4 - Confession

Синопсис

When police sergeant Pete Garvey is killed, the investigation proves harrowing for Devlin as he was one of his best friends. The detective discovers the officer had recently been in contact with their childhood parish priest Jonathan Nugent, who Pete claimed sexually abused him as a child. Unable to place a straightforward murder charge against Nugent, Steel and Phillips take an unusual approach to bring him to trial. Guest starring Matthew Marsh, Ruth Gemmell and Patrick Malahide, with Jamie Bamber.

Снимки

Закон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияZakon i red UK 01Zakon i red UK 02Zakon i red UK 03Zakon i red UK 04Zakon i red UK 05Zakon i red UK 06Zakon i red UK 07Zakon i red UK 08

Рецензии


Няма отзиви

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.