poster

Закон и ред: Великобритания: Tracks

Law & Order: UK (2009)

драма, криминален, мистерия | Обединеното кралство
Режисьори: Mat King

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 7

EPISODE: 1 - Tracks

Синопсис

Georgia Taylor (Coronation Street, Casualty) and Paterson Joseph (Peep Show) join the cast as the crime drama returns for its seventh series. In the first of a two-part story, a suicidal man causes a train crash when he drives onto a railway crossing, killing 15 people. With Jake prosecuting, the man's defence barrister tries to prove his vulnerability and mental illness, but then a twist in the investigation leaves Sam's career hanging in the balance. Starring Bradley Walsh, Dominic Rowan and Paul Nicholls.

Снимки

Закон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияЗакон и ред: ВеликобританияZakon i red UK 01Zakon i red UK 02Zakon i red UK 03Zakon i red UK 04Zakon i red UK 05Zakon i red UK 06

Рецензии


Няма отзиви

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.