poster

В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър

The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver

кулинарен | Обединеното кралство

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 1

Синопсис

Eighteen of the UK’s best undiscovered cooks compete to win a life-changing prize: a book deal with Michael Joseph at Penguin Random House to have their very own cookbook published. With Jamie as their guide and mentor, who will have the recipe for success?

Снимки

В търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърFoto: RTL / ©2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd.В търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърFoto: RTL / © 2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photography; Richard ClatworthyFoto: RTL / © 2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. Photography; Richard ClatworthyВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърВ търсене на кулинарен автор с Джейми ОливърFoto: RTL / © 2021 Jamie Oliver Enterprises Ltd. / Steve Ryan

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.