poster

Голямото състезание с камиони за храна: Close to the Finish Line

The Great Food Truck Race (2022)

шоу, риалити шоу | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 15

EPISODE: 7 - Close to the Finish Line

Синопсис

The three remaining food trucks meet Tyler Florence at the Grand Prix of Long Beach, Calif., where they must create a dish inspired by a chili cheese Coney dog. One team is awarded an extra hour of selling time, giving them a coveted head start. On day two, the trucks are challenged to create their own riff on a longtime Long Beach favorite -- chicken and waffles. The teams push themselves to the limit in hopes of winning the reward of tripling their sales total, but only one team can win -- and one team must head home.

Времетраене: 45 мин

Снимки

Голямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за хранаГолямото състезание с камиони за храна

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Последният печели

    image
    "Последният печели" е забавно-познавателно, семейно куиз шоу, в което участват четирима играчи. Състои се от три кръга с различни сфери на познанието, в които...
  • Lotto am Samstag

    image
  • Моята котка от Ада (2011)

    image
    Jackson deals with cats that are not very well behaved. He helps couples and all sorts of people with their behavioral issues.
  • Gra słów. Krzyżówka (2020)

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.