poster

Разследване на самолетни катастрофи: Катастрофа в Дъч Харбър

Mayday (2023)

National Geographic | 11.06.24 г. | 20:00

SEASON: 23

EPISODE: 7 - Disaster at Dutch Harbor

Синопсис

По време на кацане на прословуто с опасностите си летище на остров в Аляска, пилотите на турбовитлов самолет не могат да го спрат.

Снимки

Разследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофиРазследване на самолетни катастрофи

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • American Monster (2016)

    image
    A non-fiction crime drama uniquely telling stories with a combination of Dramatisation, home video and documentary style material.
  • Сблъсъкът на боговете (2009)

    image
    Covers many of the ancient Greek and Norse Gods, monsters and heroes including Hades, Hercules, Medusa, Minotaur, Odysseus and Zeus.
  • Сомердал (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
  • Полиция 110 (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.