poster

Търсене на дом по света: Taking a Chance in Bustling Bilbao, Spain

House Hunters International (2013)

риалити шоу | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 49

EPISODE: 5 - Taking a Chance in Bustling Bilbao, Spain

Синопсис

Cathy, a stay at home mom from Nevada is looking to return to university to study Spanish and live abroad as a family. To make her dream come true, husband Bob left his comfortable career in Reno behind for a riskier one with a startup that allows him to work from anywhere in the world, and Cathy has her sights set on Bilbao, Spain. University housing consultant Rosana Calvo will have a tough time finding an apartment large enough for this family of five that meets Cathy's expectations while staying within Bob's budget. See what happens when House Hunters International starts a new life in the Basque Country.

Времетраене: 23 мин

Снимки

Търсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по светаТърсене на дом по света

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.