poster

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета: Triple D Nation: Smothered and Covered

Diners, Drive-ins and Dives (2020)

риалити шоу, документален | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 36

EPISODE: 12 - Triple D Nation: Smothered and Covered

Синопсис

Guy Fieri is covering all things smothered, starting with some mole sauce masters in Salt Lake City. Then, in Florida, a diner is dishing out down-home comfort food like biscuits and gravy, and a joint in Reno, NV, is servin' up sweetbreads in style.

Времетраене: 21 мин

Снимки

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчета

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.