poster

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета: Triple D Nation: Breakfast, Lunch and Brunch

Diners, Drive-ins and Dives (2020)

риалити шоу, документален | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 36

EPISODE: 8 - Triple D Nation: Breakfast, Lunch and Brunch

Синопсис

On this road trip revisit, Guy Fieri pops by an Oklahoma City diner known for their onion burgers. Then, a Baltimore brunch spot is stepping up their grit game, and a quirky joint in Los Angeles is still putting a spin on their diner dishes.

Времетраене: 21 мин

Снимки

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчета

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.