poster

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчета

Diners, Drive-ins and Dives (2006)

риалити шоу, документален | Съединени щати

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 32

EPISODE: 3

Синопсис

Guy brings Flavortown to his kitchen and reconnects via video chat with chefs. On the menu is primo pork from New Hampshire and Californian chicken Parmesan.

Снимки

Крайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчетаКрайпътни ресторанти, закусвални и капанчета

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.